2013. augusztus 13., kedd

Super drama

Sziasztok,

bocsánat, hogy nem jelentkeztem sok a dolog, és mindenféle tennivalóm volt/van, rohangálok a városban, de most végre itt vagyok a gép előtt.

A mai bejegyzésben beszámolok az AVON Super Drama vízálló szempillaspirálról.
Elsőként egy fekete celofánban érkezik a termék, amelyen a spirál neve és a tudnivalók olvashatóak.Majd amint kibontjuk ezt a szépséget a csomagolásból, egy lila tubust tartunk a kezünkben. Jól záródik, könnyű kezelni, semmi különös.A trükk az a spirál fejében a kefében rejlik. mert propellerek vannak egymás mellé helyezve, nagyon furcsa, de jópofa.


Tehát, az első használat furcsa volt, nem tudtam hogyan kell kezelni, hiszen a szempillák nem nagyon tudnak elsiklani a lamellák között, ezért kicsit cikk-cakkozni kellett.
Amint rájöttem a használatra, nagyon megszerettem, tényleg dús és hosszú pillákat csinál, (bár nekem szerencsére alapból ilyen van) és nem csomósodik, nem ragad.
Nyár elején kezdtem el használni, mert tudtam, hogy a fesztiválokra, 40 fokra és egyéb megpróbáltatásokra tökéletes lesz a vízálló változat, és ezt nem is bántam meg. A lemosással sem volt gondom, a babapopsi törlő és a szemlemosó tej is könnyedén elbánik vele, nem hullanak a pilláim tőle.

De, sajnos az a tapasztalatom, hogy három hónap használat után kezd elfáradni, kifogyni, ami miatt nagyon csalódott vagyok, mert nálam egy spirál minimum 5 hónapot szokott bírni.
Legalábbis eddig ez volt a módi.

Összességében egy nagyon jó terméknek gondolom, ki kell tapasztalni a használatát, de nem egy bonyolult dolog, menni fog lányok ;)
Én 5/4-et adok neki, JÓ!

És ez az előtte-utána kép (bocsi, h keresztbe állnak a szemeim és még karikásak is)
Bal oldalon két rétegben a spirál, jobb oldalon nincs semmi.Egy pár kép, amin ez a spirál van rajtam:


Elég dinka képek ezek, de a pillák nagyon jól látszódnak rajta.

Ti ismeritek ezt a terméket? Szeretitek?


6 megjegyzés:

 1. Kelllll. :) Mutatsz azért egy előtte képet is? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :) persze, megcsinálom neked holnap, restellem magam, de teljesen kiment a fejemből :(
   Köszönöm, hogy szóltál! :) ;)

   Törlés
  2. Kibővítettem Neked az előtte-utána képpel. Remélem látszik a különbség :)

   Törlés
 2. Nagy kedvenc nálam ez a spirál, de most talán még ennél is jobbat találtam, szintén az Avonnál :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Melyik az (ha megkérdezhetem)? Lassan be kell szereznem egy újat... Jöhetnek a tanácsok :) Vagy láttuk már a blogon/videóban? Mostanában nagyon le vagyok maradva.

   Törlés
 3. You look exactly like a girl I met in Budapest

  VálaszTörlés