2012. november 24., szombat

Bordó / rózsaszín smink

Sziasztok!

Most megmutatom nektek az új L'Oreal palettával készített sminket, és picit ismertetem a terméket:

Tehát ő volna a kicsike. Nagyon sokféle árnyalat kapható, persze beleszerettem vagy négybe, de tudjátok: Minek vegyek egy újabb bronzos/barnás árnyalatot, ha még találok itthon ilyet, vagy 4 palettámban.
A választás azért rá esett, mert a MAC karácsonyi kollekcióban van egy ilyen bordós, mélyebb lilás, pirosas szín, és mivel azt nem tudom megfizetni :( így jött velem ez a kis csoda...
És milyen jó! Imádom, csodásak a színek, szinte krémes az állaga, nem porolódik, és nagyon könnyen kezelhető! Nagyon egyszerűen lehet satírozni, eldolgozni. Nem csillámos, hanem selyemfényű, amit kifejezetten élvezek, mert hétköznapokra és különleges alkalmakra is nagyszerűen használható, és enyhébb, illetve füstösebb/erősebb sminket is lehet vele készíteni.
Szóval most ő az egyik kedvenc, mindenkinek ajánlom, hiszen 4 színt kapunk egyben, amik persze passzolnak, jó a minősége (egész nap a helyén marad) és úgy egyben van az egész, na.



És akkor: az ezzel készült smink:




És, mivel ez egy új felsőm, ezt is megmutatom: C&A, hosszú ujjú póló, szegecsekkel és csipke betéttel elöl, és a csipke a háton is folytatódik, a hát egyharmadáig.
Nagyon cuki, nőies és most ez állítólag menő... :D
(ki tudja)






Remélem tetszett a bejegyzés, tapasztalat valamivel kapcsolatban? Vagy vélemény?



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése