2013. február 14., csütörtök

Valentin smink és Sleek teszt

Sziasztok!

Eljött ez a nap is, a Valentin nap, a szerelem és a csoki ünnepe. :D Én is készültem, és egy elég romantikus smink kerekedett ki az egészből, rózsaszín-bronzos-füstös szemek és pink száj. Jöhet?







Szóval a Slekk paletta a mostani kedvencem. Komolyabb, ünnepi sminkek és egészen egyszerű, hétköznapi sminkek elkészítésére is alkalmas. 5 szatén szín és 7 matt szín található benne. Az összes nagyon szép és pigmentált, jól kezelhető, nem porzik. Sokáig megmarad (bár én mindig alappal használom). Az egyedüli problémát az okozza neki, ha a szatén színek alá bepakolom a matt színeket is, hogy kicsit élénkebb legyen a végeredmény. Olyankor kb 5 óra után bemondja az unalmast és beleül a szemhéjam hajlatába. De egy kifejezett esti sminkhez azt is lehet használni, egy vacsorához nagyon jól mutat.
Szóval teljesen meg vagyok elégedve a palettával, 2500 forintért 12 színt kapunk, amik szépen fednek, jól pigmentáltak, nem poroznak és jó a minőségük. Nekem ez az egy palettám van, de ezt mindenkinek meleg szívvel ajánlom! (Sleek- Oh So Special)

És a sminkről:

1. Organza a első szemzugba
2. Gateau az egész szemhéjra
3. Gift basket a mélyítővonalra
4. Glitz a külső V- be
5. Bow a szemöldökcsontra
6. Tusvonal
7. Pirosító

+ Valami szép pink rúzs vagy szájfény.

Ha ez nem tetszik, akkor jöhet pár másik ötlet:

Rózsaszín-füstös szemek, halvány rózsás száj


Arany-bronz szemek


Romantikus körmök


És a mai mozi:



Remélem nagyon szép lesz az estétek, és ha nincs fiú, akkor vannak barátok/barátnők/szülők/nagyszülők!

Boldog Valentin napot! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése