2013. július 15., hétfő

Nyári lakkok

Sziasztok lányok!

Gondoltam bemutatom nektek a kedvenc nyári körömlakkjaimat.


1. Misslyn : 
A száma már sajnos lekopott, de egy igazi, csodás menta színről van szó, amit egyszerűen imádok! A fedése nagyon szép, két réteg elég, az üvegét is imádom, és a tartóssága semmihez sem fogható. Ha nem mosogatok és sikálok egész héten akkor egy hetet is kibír. Bár a kis csokor közül ez a legdrágább (szerintem az összes lakkom közül ez a legdrágább) 1700 ft, de szerintem megérte.

2 - 3. Avon:
A halvány rózsaszín a Pastel Pink névre hallgat, ami egy csodás halvány baba rózsaszín, a csudaszép sárga pedig a Lemon Sugar nevet kapta. Nagyon szépek, nagyon jól terülnek, hatalmas az üveg és az árral sincs semmi gond, akciókban 5-600 ft-ért lehet hozzá jutni, és a tartóssága is jó, 4-5 napot bír pattogzás nélkül.

4 - 5. NYC:
A New York Color körömlakkok, Blue L.ita és Love Match színekben. Egy gyönyörű baba kék és egy csodás korall szín. Mindkettő nagyon szép, árban verhetetlenek, (400 ft körül) és a tartóssággal sincs gond, általában 4-5 napot bírnak ők is.

+ 1 Essence:
Bár még csak ma kentem föl, tehát tartósságról nem tudok beszámolni, de az új lakkom a Hello Marshmallow árnyalatról van szó, ami egy gyönyörű halvány levendula lila. Azt is ajánlom, a szín nagyon szép, az ára is jó, 600 ft. Jön vele is majd bejegyzés.

Gondolom látjátok, hogy nyáron jobban kedvelem a pasztell színeket, de maradok a színeknél ilyenkor. Nem nagyon használok ilyenkor semleges vagy nude árnyalatokat, ilyenkor a vidámságé a szivárványé a főszerep. De a fényes vagy metálos lakkokat sem használom ilyenkor.


Nektek hogy tetszenek?
Megvan valamelyik?
Szeretitek ?




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése